Şeref Tribünü programı konukları;  GÜLBAHAR VE ŞABANOĞLU 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Sosyal medya facebookta 21 bin takipçisi olan ve yaptığı canlı yayınlarla geniş kitleler tarafından ilgiyle izlenen Ergin Medya Tv, bu akşam iki önemli konuğu ağırlayacak. 

Salı günleri Ergin Medya Tv de yayınlanan ve sporun nabzını tutan Şeref Tribünü programına konuk olarak Spor Adamı Yılmaz Gülbahar ve Hatayspor Emektar Futbolcusu Erol Şabanoğlu katılacak. 

Gazeteci Sadullah Ergin’in moderatörlüğünde 12 Nisan 2022 Salı günü saat: 21.00 da başlayacak olan spor programı, Ergin Medya Tv Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak. 

Atakaş Hatayspor’un son oynadığı Antalyaspor maçının değerlendirileceği, bu hafta sonu oynanacak Sivasspor maçından beklentiler, Hatayspor’un genel olarak masaya yatırılacağı, tesisler ve altyapı ile amatör futbolun konuşulacağı Şeref Tribünü programını sporseverler tarafından ilgiyle izlenmesi bekleniyor. 

Ergin Medya yönetim kurulu başkanı Sadullah Ergin, programa katılacak Yılmaz Gülbahar ve Erol Şabanoğlu’na teşekkür ederek amaçlarının sporu ve memleket futbolunu çok iyi bilen konuklarıyla birlikte kaliteli bir yayın izletmek olduğunu ifade etti. 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu