Seninle Evlenir Miyim? Oyunu Güldürdü

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Mu İletişim organizasyonu ile Doğuş Okullarında sahnelenen Seninle Evlenir Miyim? Oyunu yoğun ilgi gördü. Antakya Kışlasaray Lions Kulubünün Üniversite öğrencilerinin eğitim bursuna katkı sağlamak amacı ile bilet satış desteği verdiği oyunda Türk tiyatrosunun duayen ismi Haldun Dormen, öğrencileri Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahi ile yılın komedisine imza attıkları “Seninle Evlenir miyim?” oyununu salonu dolduran sanatseverleri kahkahalara boğdu. Biletlerin günler öncesinden tükendiği muhteşem oyunun finalinde seyirciler oyuncuları uzun süre ayakta alkışladılar.
Tanışma, heyecan içinde gerçekleşen ilk buluşma, kıskançlık, aldatma, evlilik hazırlıkları, düğün, evlilikte akrabaların çiftlere etkisi, bir birlikteliği yürütmenin zorlukları gibi konuların komedi dozu yüksek bir üslup ile sahneye taşındığı oyun izleyenlerin büyük beğenisini topladı.
Üniversite öğrencilerinin eğitim bursuna katkı sağlamak amacı ilebilet satış desteği verdikleri “Seninle Evlenir miyim?” oyununun gördüğü yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Antakya Kışlasaray Lions Kulübü Başkanı Emiş,Karadeniz yaptığı açıklamasında : “Antakya Kışlasaray Lions Kulübü olarak başarılı bir etkinliğe daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Usta oyuncu Haldun Dormenin süpervizörlüğünde Barboros uzun önerin yönetmenliğinde Şebnem Özinal ve Yosi Mizrahinin oynadığı ödüllü komedi tiyatro oyunu ‘Seninle Evlenir miyim ‘oyunu beklediğimiz gibi yoğun ilgi görerek Üniversite öğrencilerinin eğitim bursuna katkı sağlayarak amacına ulaştırmıştır.Sahne performansları ile izleyicileri kahkahalara boğan kıymetli sanatçılarımız başta olmak üzere oyunumuza ilgi gösteren Antakya Kışlasaray Lions Kulübü üyelerimize ve tüm konuklarımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu