Şehit Uzman Çavuş Muammer Ay dualarla uğurlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen Uzman Çavuş, son yolculuğuna uğurlandı. 25 yaşında, evli ve bir çocuk babası olan Şehit Uzman Çavuş Muammer Ay’ın naaşı uğurlama töreni için Antakya Mezarlık Kompleksine getirildi. İkindi namazına müteakip İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası şehidimizin ay yıldızlı bayrağa sarılı naaşı Antakya Şehitliği’nde dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.
Şehit Ay için düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra Hatay Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, İsmet Tokdemir, askeri ve mülki erkan, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.
BAŞKAN SARI’DAN TAZİYE MESAJI
Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, kaza sonucu şehit düşen askerlerimiz için bir taziye mesajı yayımladı. Başkan Sarı, yayımladığı mesajda “Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede Şehit olan hemşehrimiz İs. Uzm. Çvş. Muhammer Ay ve Ulş. Söz. Er Ali Arslan’a Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesine baş sağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu