ŞEHİT P.ÜTĞM. M.ALİ DEMİRBÜKEN DÜZENLENEN TÖRENLE ANILDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Şehit P.Ütğm. M.Ali Demirbüken, şehadet yıldönümünde kabri başında ve Esentepe Mehmet Akar İlkokulunda düzenlenen etkinlikle anıldı.
26 Kasım 1996‘da görev yaptığı Tunceli’de teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Mehmet Ali Demirbüken, her sene şehadet gününde Kara Harp Okulundaki (KHO) devre arkadaşlarının kurduğu 1991‘liler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği organizatörlüğünde bir dizi etkinlikle anılıyor.
Bu sene yapılan anma töreni Esentepe Mehmet Akar İlkokulunda yapıldı. Şehidin ailesi (Annesi-babası-kardeşi) ve devre arkadaşları, önce Okul Müdürü Ziya Bilen’i makamında ziyaret etti. Ardından şehidin adı verilen ve devre arkadaşları tarafından daha önce mefruşatı yenilenen Özel Eğitim Sınıfı ziyaret edildi. Burada öğretmenlerden çocukların durumu ve ihtiyaçları hakkında bilgi alındı. Son olarak devre arkadaşları tarafından tüm okula lokma tatlısı dağıtımı yapıldı.
Antakya Şehitliğinde, şehidimizin kabri başında; şehidin ailesi, Esentepe Mehmet Akar İlkokulundan 1 C Sınıfı; Öğretmenleri Hatice Aydın ile birlikte öğrenciler ve veliler, İskenderun 39. ncu Mknz.P.Tug K. Tuğgeneral Hakan Tutucu, Antakya 2. Hudut Alay Komutanı Piyade Albay Tarık Çetin, Harp Okulundan Devre arkadaşları ile eş-dost ve akrabalarının katılımıyla Kur’an okutularak dualar edildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu