SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİTMELİDİR!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sabahattin Aslan, CHP Defne İlçe Başkan Yardımcılığından istifa etti.Sabahattin Aslan, istifa gerekçesini, seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini söyledi.
2019 Aralık ayında sandıkla Defne ilçe yönetimine seçildiğini anlatan Sabahattin Aslan, şöyle devam etti:
“Yaklaşık 4 yıllık idarecilik döneminde her insan gibi mutlaka istemeyerek hatalarım olmuştur, bunun için siz değerli halkımızdan özür diliyorum. Lütfen hakkınızı helal edin.
Bizim toplumda ve demokrasiyi içsellestirmiş değerli Cumhuriyet Halk Partisinin seçmeninde, seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğine inananlardanım. Ama maalesef anti demokratik yöntemlerle yönetimden el çektirildik. Bu süreçte yeni atanan yönetimde de genel merkezimizin teveccühleriyle listede tekrar yer almıştım.
SANDIK KONSAYDI KAZANAN CHP VE HALK OLACAKTI
Ama sandığa inanan biri olarak, üyelerimizin hakemliği doğrultusunda olmasa olmazımız sandıktır ve sandığın konulması için bir süre bekledim!!
Maalesef böyle bir durum yaşanmadı. Aksine kapalı kapılar ardından yangından mal kaçırılırcasına delege tesbitleri yapılmış ve jet hızıyla ilçe seçim kuruluna verilmiştir. Sandık konsaydı kazanan demokrasi olacaktı CHP olacaktı ,halk olacaktı.
CHP nin !!SEÇİLMİŞ!! bir yöneticisi olarak yineliyorum seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini düşünenlerdenim.
Bu durumda halkımızın yararına olmayan ilkelerime uymayan hiç bir çalışma içerisinde olmam hiç bir MAKAMI’da kabul etmiyorum elimin tersiyle reddediyorum. Bu yaşananların farkına varılmamasının mümkün olmadığı böylesi bir ortamda kimsenin piyonu olmayacak kadar onurluyum.
Tabi süreç bitmedi anti demokratik girişimlerin tümünü kabul etmediğim gibi demokrasinin içsellestirilmesi için mücadelem devam edecektir.
Bu antidemokratik sürecin daha fazla parçası olmamak adına bugün itibariyla yönetim kurulu üyeliğimden istifa ediyorum.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu