Sayın’ın projesini Yalçın tamamladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa bir süre önce Covid-19 Virüsü nedeniyle Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Yayladağı eski Belediye Başkanı merhum Mustafa Sayın tarafından projelendirilerek kültürel değerlerin yaşatılması adına hayata geçirdiği ayran ve tereyağı yapımında kullanılan ahşap yayık fıçıları Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın tarafından vatandaşlara dağıtıldı.

Yayladağı İlçesi’nin kültürel zenginliklerini ortaya çıkarmak ve yaşatmak adına kısa bir süre önce tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Yayladağı eski Belediye Başkanı Mustafa Sayın tarafından projelendirilen ahşap yayık fıçıları geçtiğimiz günlerde tamamlanarak Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın tarafından Yayladağı İlçesi’ne bağlı Yayıkdamlar Mahallesi’nde bulunan vatandaşlara dağıtıldı.

Ahşap Yayık Fıçıları’nı Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ın elinden alan Yayıkdamlar Mahalle sakinleri, “Önceki dönem belediye başkanımız Mustafa Sayın’dan Allah razı olsun. Keşke ömrü uzun olsaydı. Vefatından dolayı çok etkilendik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Güzel proje gerçekleştirmiş. Bu hizmeti de tamamlamak sizlere nasip oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte Yayladağı İlçemize en güzel hizmetleri yapacağınıza inanıyoruz. Görevinizde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu