Savaş: “Lütfen Hatayspor’a sahip çıkın”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bin hediye bilet kampanyasında sonra yönetim harekete geçti ve bilet fiyatlarında indirime gitti

Adana Demirspor maçında geçerli olmak üzere maraton ve kale arkası tribün biletlerini, taraftarların talebi üzerine 31 TL’ye indirdiklerini duyuran Başkan Savaş, Hataylıları maça davet etti

Atakaş Hatayspor’un Adana Demirspor’u ağırlayacağı maçın bilet fiyatları belli oldu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, taraftarların isteği üzerine Adana Demirspor maçında kale arkası ile maraton tribünü için bilet fiyatlarını 31 TL’ye indirdiklerini açıkladı. Taraftarlara tribünleri doldurma çağrısında bulunan Başkan Savaş “Değerli Hatayspor taraftarları, sosyal medyadan sizi izliyoruz. Şunu ifade ediyorsunuz. Atakaş Hatayspor’un maç biletleri 31 TL olsun istiyorsunuz. Bu hafta Adana Demirspor maçının biletlerini kale arkası ve maraton tribünü 31 TL yaptık. Bizden söylemesi sizden gelmesi. Hepiniz hayıflanıyorsunuz, 3’te 0 çektik diye. Ama 3’te 3 yapmamız için de sizin stada gelmeniz lazım. Zaman zaman hiç maça gelmeyenler, siyasi amaçlarla Hatayspor’u speküle ediyorlar. Sporseverler sporun ruhuna aykırı hareket etmemeli. Siz siz olun Atakaş Hatayspor’a lütfen sahip çıkın. Söz olmazsanız bir eksik olacağız” açıklamasında bulundu.

TARAFTARLARDAN YOĞUN BİR İLGİ BEKLENİYOR

Öte yandan VIP D-E-F tribünlerinde bilet fiyatları 300 TL, VIP A-B-C-G-H-I tribünlerinde 200 TL, misafir tribünde ise 40 TL olarak açıklandı.  Bilet fiyatlarında indirime gidilmesinin yanı sıra ismi açıklanmayan bir iş insanın da bin bilet bağışlamasıyla birlikte taraftarların da Atakaş Hatayspor-Adana Demirspor maçına yoğun ilgi göstermesi ve tribünleri doldurması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu