Sarılar festivale hazır!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen festivalin tarihleri ve festivalde sahne alacak olan sanatçılar belli oldu.

Geleneksel Sarılar Mahallesi 4. Yaz Festivali’nde 7 AğustosAhmet Küçükdoğan ve ekibinin sihirbazlık ve ateş gösterisinin yanı sıra sevilen sanatçı Gökçe sahne alacağı belirtildi. 5 Ağustos gecesi Lübnanlı sanatçı Laura Khall sevenleri ile buluşurken, 6 Ağustos gecesi ise Zakkum grubu Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği tarafından düzenlenen festivalde sahne alacak.

UNUTULMAZ BİR FESTİVAL OLACAK

5,6 ve 7 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan festivalin günlük ücreti ise 100 TL olarak belirlendiği belirtildi.Sarılar Mahallesinde festival kapsamında kurulacak çadırlarda yöresel tatlara ve ürünlere yer verilirken kurulacak olan tahta salıncak, çocuk etkinlikleri ve atölyeleri ile çocuklar eğlenirken aynı zamanda katılımcılara nostaljik anlar yaşatılacak.Sarılar Mahallesinde düzenlenecek olan festivale tüm halkı davet eden Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu, “Geleneksel Sarılar Mahallesi 4. Yaz Festivali’nin heyecanı başlıyor. Her sene olduğu gibi bu senede katılımcılara unutulmaz bir festival sunacağız.Atalarımızdan bize kalan kültürel mirası yaşatmak ve şenlikleri geleneksel hale getirmek amacıyla düzenleyeceğimiz festivalde herkesi aramızda görmekten mutluluk duyacağız ”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu