Sarılar Derneği Festivalin Gözdesi Oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Bu yıl 5. Gerçekleşen Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalinde   yöresel ürünler stantı açan Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği gördüğü yoğun ilgi ile festivalin gözdesi oldu. Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği bünyesinde mahallede ikamet eden kadınların üretimini yaptığı yöresel ürünler Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalinin ziyaretçilerinden tam not aldı. Festival süresince satıştan elde edilecek gelir ile kadınlar ev ekonomisine katkı sağlayacaklar.
Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalinde  Sarılar Mahallesinin emekçi kadınlarının üretimini yaptıkları yöresel ürünlerin gördüğü yoğun ilgiden son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu yaptığı açıklamasında :” Altınözü zeytinini markalaştırmak ve tanıtımını yapmak amacı ile bu yıl 5. Düzenlenen Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivalinde   bizde dernek olarak yerimizi alarak amacına ulaştığına inandığımız festivalimize destek verdik. Mahallemizin kadınları tarafından yapılan Zeytin ve Zeytinyağı başta olmak üzere Taze Nar,Nar ekşisi, Üzüm pekmezi,Kabak tatlısı , Kuru incir,Ceviz,Bergamut,Patlıcan,İncir ,Turunç reçellerimizi sunum yaptığımız standımız ziyaretçi akınına uğramıştır. Ürünlerimizin doğal olarak üretilmiş olmaları ve muhteşem lezzetlere sahip olmaları yoğun ilgi görmemizin başlıca sebebi olmuştur.Festivali kusursuz bir biçimde düzenleyerek Altınözü adını bir kez daha dünyaya duyuran Altınözü Kaymakamımız Cem Gümrükçü’ye,Altınözü Belediye Başkanımız Rıfat Sarı’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği satantında görev alan kıymetli yönetim kurulu üyelerimize ve Sarılar Mahallemizin kadın emekçilerine şükranlarımı sunuyorum.”dedi.
Başkan Yılmazoğlu ayrıca Sarılar Mahallesi emekçi kadınlarının ürettiği yöresel ürünlerin Türkiye ve Dünya pazarında yer alması konusunda Sarılar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Gelişim Derneği olarak çalışmaların sürdüğünün altını çizerek bu konuda özverili bir biçimde çalışan dernek yöneticilerine teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu