Sanatçı Hüzmeli Festivalde İlgi Odağı Oldu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Geçtiğimiz günlerde Alaşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek Uluslararası Kültür, Sanat ve Üzüm Festivali’ne Türkiye’nin farklı illerinden katılan yerel sanatçıları arasında yer alan Mozaik Sanatçısı Menel Hüzmeli ilgi odağı oldu.
Klasik mozaik çalışmalarının yanında üç boyutlu mozaik eserleri ile fuarda hünerlerini sergileyen sanatçı Menel Hüzmeli’nin stantı en çok ziyaretçi alan stantlar arasında yer alırken sanatçı sergilediği canlı performans çalışmaları ile de takdir topladı.


Türkiye’nin bir çok ilinden festivale gelen birbirinden değerli el sanatçısı arkadaşları ile bir arada olmaktan son derece mutluluk duyduğunu ifade eden Mozaik Sanatçısı Menel Hüzmeli, Dünyanın en eski sanatlarından birisi olan mozaik sanatını 3.Alaşehir Üzüm Festivaline gelen protokol üyeleri ve ziyaretçilere en başarılı biçimde sergilemenin haklı gururunu yaşadığının altını çizerek yaptığı açıklamasında :” Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nun daveti üzerine 3.Alaşehir üzüm festivali etkinliğine ben ve sanatçı arkadaşlarımın katılma şansı oldu. Buradan misafirperverliği için Sayın Başkanım Ahmet Öküzcüoğlu’na değerli eşi Selen hanıma bizimle çok yakından ilgilenen Manisa İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Sayın Barış Deste’ğe ve pek tabi sımsıcak karşılamaları için Alaşehir sakinlerine teşekkürü borç bilirim. Yeni dostluklar ve başlangıçların daim olması dileği ile.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu