Şampiyonluk kupası ile Vali Doğan’ı ziyaret ettiler

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 2021-2022 sezonunda Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Lig şampiyonu olarak Süper Lig’e (Efeler Ligi) yükselerek İlimize şampiyonluk kupasını getiren Hatayspor Erkek Voleybol Takımımızın yöneticilerini makamında kabul etti.

Valilik Makamında gerçekleşen kabulde, Voleybol Şube Sorumlusu Metin Açık, Kulüp Yöneticisi Ali Akın, Kulüp Menajeri Mesut Yılmaz, Takım Antrenörü Ahmet Çoban ve Takım Yardımcı Antrenörü Bülent Since hazır bulundu.

Gerçekleşen ziyarette misafirleriyle bir süre sohbet eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doğan, “İlimiz takımlarının yükselişini görmek bizleri mutlu ediyor. Hatay sadece turizm ve kültür açısından değil spor faaliyetleriyle de adını duyurmaktadır. Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Lig’de aldığınız başarıdan ve İlimize getirdiğiniz Şampiyonluk Kupası’ndan dolayı sizleri tebrik ediyor, yükselmiş olduğunuz Süper Lig’de aynı gayreti göstermenizi temenni ederek başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Takım yöneticileri ise verdiği desteklerden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek günün hatırasına binaen 31 numaralı ve üzerinde Rahmi Doğan yazılı takım formasını hediye etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu