ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE DÜN GECE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
BAYERN MÜNİH GALATASARAY MAÇI HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİM ŞUNLAR;
1- Öncelikle, deplasmanda dünyanın en iyi 5 takımından biri olan Bayern Münih karşında gösterdiği mücadeleden dolayı Galatasaray’ı tebrik ederim.
2- Galatasaray’da, defansif anlayış İcardi’den başladı. Forvetler Kim min ve Kimmich’e, açıkta oynayan oyuncular bek oyuncularına defanstakiler ise Bayern’in forvetlerine karşı inanılmaz bir defansif reaksiyon gösterdiler. Fakat aynı başarıyı topu ileri tutmakta ve topa sahip olmakta gösteremedi Galatasaray.
3- Oysa ki 20 yaşındaki Musiala çıkıp, 35’lik Müller girince 15 yaş birden yaşlandılar ve istedikleri oyunu oynayamadılar. Gol atmayı daha çok istemeliydi Galatasaray.
4- Bayern Münih’in, bu sezon tüm maçlarını izlemiş biri olarak, en çok zorlandıkları maç Rams Parktaki ve golü en geç buldukları maçın ise bu maç olduğunu söylemeliyim. Ayrıca 90’dan sonra gol yedikleri tek maç bu maç.
5- Kerem Aktürkoğlu, boş alanlarda topu süratle sürüyor, fakat dolu alanlara gelince çok savruk. Bu maçta sonlara doğru Mertens’in oyun aklı kullanılabilirdi.
6- Kaan Ayhan’ın 0-0 iken oyundan çıkmasının performansı ya da yorgunluk ile ilgisi yok. Yanlış bir tercih sadece.
7- Sonuç olarak Galatasaray, iki Bayern Münih maçında eldeki kadro ile yapılabilecek en iyi mücadeleyi yaptı. İki takım arasındaki kadro değeri farkı 10 kat, fakat ortaya çıkan mücadelede o kadar fark yoktu bence. Yalnız Manchester’in Kophenag’a yenilip onları da işin içine sokması kötü oldu. Son iki maçta temsilcimize gruptan çıkma yolunda başarılar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu