SAMANDAĞ’IN HER KÖŞESİNDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediyesi tarafından ilçe genelinde ilan edilen temizlik seferberliği kapsamında birçok mahallede temizlik çalışmaları ivedilikle sürdürülüyor.

Samandağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, olağanüstü çaba göstererek ilçe genelindeki temizlik çalışmaları ile doğayı korumaya, ilçenin temiz yarınları için çabalamaya devam ediyor.

Mesai mefhumu gözetmeksizin hafta sonu da temizlik çalışmalarına ara vermeden devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri haftaya hızlı bir başlangıç yaparak 8 mahallede eşzamanlı bir şekilde hummalı çalışmalarını sürdürüyorlar.

Tekebaşı Mahallesi, Sutaşı Mahallesi, Yeni Mahalle, Gözene Mahallesi, Deniz Mahallesi, Mağaracık Mahallesi, Çiğdede Mahallesi ve Cemal Gürsel Mahallesi’nde hummalı temizlik çalışmaları devam ediyor.

42 mahalleye eşit hizmet vermek için gece gündüz demeden birçok farklı mahallede eşzamanlı çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Samandağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Ali Yorgun yaptığı açıklamada; ” İlçemiz genelinde başlattığımız temizlik seferberliği kapsamında vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak ve Samandağ’ı tertemiz bir görünüme kavuşturmak için  tüm ekiplerimizle birlikte temizlik seferberliğimizi sürdürüyoruz.

Birçok farklı mahallemizde gerçekleştirdiğimiz eş zamanlı çalışmalar ile her gün tonlarca çöp, çalı çırpı ve molozu temizleyerek ilçemiz dışına çıkartıyoruz. Halkımızın sağlığı ve daha temiz bir Samandağ için çalışmalarımızı ivedilikler sürdüreceğiz. ” ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu