SAMANDAĞ’IN DÖRT BİR YANINDA YOL ÇALIŞMALARI İVEDİLİKLER SÜRÜYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların taleplerini en kısa sürede çözüme kavuşturarak ilçeye yeni yollar kazandırmaya devam ediyor.

Birçok farklı mahallede yol genişletme, zemin düzenleme, kaldırım yapım, onarım ve parke kaplama çalışmaları gerçekleştiren belediye ekipleri son olarak 8 farklı mahallede yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyorlar.

Yapılan çalışmalarla ilgili Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “ Vatandaşlarımızın daha refah ve daha güvenli ulaşım sağlamaları amacıyla Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce birçok farklı mahallemizde yol genişletme, zemin düzenleme, kaldırım yapım, onarım ve parke kaplama çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Fen İşleri ekiplerimizce son olarak; Mızraklı Mahallesi, Kurtderesi Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi’nde temizlik çalışmaları, Deniz Mahallesi Mehmet Aslan Caddesi’nde mazgal yapım çalışması, Kapısuyu Mahallesi’nde yol tesviye, temizlik ve zemin düzenleme çalışmaları, Tekebaşı Mahallesi’nde yol dolgu ve zemin düzenleme çalışmaları, Çiğdede Mahallesi Süs Sokak ve Yeni Mahalle Yasemin Sokak’ta parke onarım çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Daha güzel ve daha yaşanabilir bir Samandağ için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. “ ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu