SAMANDAĞ BELEDİYESİ MAHALLELER ARASI FUTBOL TURNUVASINDA FİNAL MAÇI BUGÜN OYNANACAK

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Mahalleler arası dayanışma kültürünü yaygınlaştırmak, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Samandağ Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Seçkin Köse Sezonu’ nda Final maçı bugün oynanacak.

Nefes kesen mücadelelerin yaşandığı turnuvada Final heyecanı ilçedeki futbolseverleri sardı.

Samandağ Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Seçkin Köse Sezonu’nda Final heyecanına saatler kala, adeta bir futbol şölenine dönüşen maçlar neticesinde Final maçında Tomrusuyu Mahallesi – Uzunbağ Mahallesi ile karşı karşıya gelecek.

29 Eylül Cuma günü saat 18:00′ da turnuvanın üçüncülük maçında Tekebaşı Asi – Yaylıca Mahallesi ile karşılaşacak.

Hemen  ardından turnuvanın Final maçında saat 19:30′ da Tomruksuyu Mahallesi – Uzunbağ Mahallesi ile karşı karşıya gelecek.

Yaptığı açıklamada tüm vatandaşları maça davet eden Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz açıklamasında; ” Yaşadığımız büyük felaketle birlikte yitip giden canlarımız, enkaza dönen şehrimiz ruh sağlığımızda derin yaralar ve ağır travmalarla etkisini göstermeye devam ederken, vatandaşlarımızın ruh sağlığına bir nebze olsun iyi gelecek sosyal aktivitelerle vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz.

Bu hususta spor etkinlikleriyle stres atmak, mahalleler arası dayanışma kültürünün yaygınlaşması ve mahallelerimiz arasında yeniden birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz Samandağ Belediyesi Mahalleler Arası 3. Geleneksel Futbol Turnuvası Seçkin Köse Sezonu Final maçı bugün oynanacak.

Turnuvamız süresince bizleri yalnız bırakmayan ve takımlarını tribünlerden destekleyen  genç, çocuk, yaşlı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.

Bugün saat 19:30′ da Samandağ İlçe Stadyumu’nda Tomrusuyu Mahallesi – Uzunbağ Mahallesi Final maçında takımlarımıza başarılar diliyor, tüm halkımızı bu güzel organizasyona davet ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu