Şahika Ercümen’den Yayladağı’nda Zafer Dalışı

555444
Facebook
Twitter
WhatsApp

Dünya serbest dalış rekortmeni ve milli sporcu Şahika Ercümen, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü dolayısıyla Hatay’ın Yayladağı ilçesinde anlamlı bir dalış gerçekleştirecek.

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, milli sporcu Şahika Ercümen’in 30 Ağustos Zafer Bayramı anısına Yayladağı Karamağara’da Türk bayrağıyla “Zafer Dalışı” yapacağını açıkladı.

Başkan Yalçın, Ercümen’in Yayladağı’nın fahri hemşehrisi olduğunu belirterek, bu anlamlı etkinliğin ilçede büyük bir gurur ve coşku yaşatacağını ifade etti.

Yalçın, “Milli gururumuz, fahri hemşehrimiz, dünya serbest dalış rekortmeni Şahika Ercümen, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 104. yıl dönümü anısına şanlı Türk bayrağımızla Yayladağı Karamağara’da Zafer Dalışı gerçekleştirecek. Bu anlamlı ve gurur dolu ana hep birlikte şahitlik etmek üzere tüm hemşehrilerimizi Karamağara’ya davet ediyoruz” dedi.

Karamağara’nın eşsiz doğal güzellikleri eşliğinde gerçekleştirilecek dalışın, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ruhunu ve milli birlik duygusunu yansıtan özel bir etkinlik olması bekleniyor.

İlgili Haberler

Puan Durumu