Şah Kral Restaurant’ın farklı sunumuyla damak çatlatan lezzeti : “Metrelik Kebap “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kısa adı UNESCO olan “United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization” “Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu” tarafından ‘Dünyanın 26. Gastronomi Şehri” olarak ilan edilen Şehrimizde mevcut yöresel lezzetlerimize ilave olarak special sunumlar ile müşterilerinin karşısında olan Restaurantlarımız  farkını ortaya koymaya devam ediyor. İki yıl  önce faaliyete başlamasına rağmen  yılların deneyimine sahip işletmecileri nezaretinde sektörde zirveye doğru emin adımlar ile ilerleyen Şah Kral Restaurant damak çatlatan lezzetleri ile tam not almaya devam ediyor.

Kasap Fırın ve Restaurant olarak hizmet veren işletme special sunumu olan metrelik kebap ile adından söz ettirmeye devam ederken damat lezzetine önem verenlerin en çok tercih ettikleri işletmeler arasında yerini almış durumda.Oldukça geniş açık alanı,Kapalı salonu,Çocuk parkı ve geniş Otopark alanı ile Güzelburç mahallesinin gözde mekanı olan Şah Kral Restaurant,Aynı zamanda özel günlerde de kusursuz sunduğu hizmet ile biliniyor.
Genç ve başarılı isimler Adnan,Ali,Turhan ve Selçuk Avcı tarafından İşletmeciliği yapılan Şah Kral Restaurant,Muhteşem et lezzetleri,Kebap çeşitleri,Soğuk mezeleri,Alkollü-Alkolsüz içecekleri ile verdiği kusursuz hizmetin yanında uygun fiyatları ile de takdir toplayan bir işletme olarak çıkıyor karşımıza.
Metrelik Kebabımıza Bayılacaksınız
Müşterilerine sundukları tüm lezzetler ile iddialı olduklarını söyleyen Şah Kral Restaurant  işletmecilerinden Adnan  Avcı,Özellikle de metrelik kebapları ile oldukça iddialı olduklarının altını çizerek herkesi bu muhteşem lezzeti tatmaya davet etti.Müşteri memnuniyeti ve Hijyen olmazsa olmazımız diyen genç işletmeci görmüş oldukları yoğun ilginin işlerinde ne denli başarılı olduklarının en büyük göstergesi olduğunu söyleyerek tercihleri ile kendilerini bir marka haline getiren kıymetli müşterilerine  ve özverili çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek kaliteden asla ödün vermeyerek en güzel hizmeti vermek adına var güçleri ile çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
Güzelburç mahallesi Avcı 2 sokak No:13  Kültür Koleji Karşısında hizmet veren Şah Kral Restaurant   rezervasyon telefonları 0 539 736 03 22 ile 0 538 450 43 89

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu