SAĞLIĞIMIZ İÇİN GAYRİSIHHİ BORULAR YENİLENİYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), hayata geçirdiği kapsamlı içme suyu projeleri ile şebekelerde yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

“Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle altyapı çalışmalarının kent genelinde devam ettiğinin altını çizen Genel Müdürlük, hayata geçirilen içme suyu projeleri sayesinde gayrisıhhi, ekonomik ömrünü tamamlamış ve sık sık arızalanarak su kayıplarına sebep olan boruların yerini basınca dayanıklı ve temiz borulara bıraktığını aktardı.

Vatandaşlara temiz, sağlıklı ve güçlü bir içme suyu iletmek amacıyla hayata geçirilen projelerle sağlık açısından tehlike arz edecek durumları bertaraf etme çabası içerisinde olduklarını vurgulayan İdare, sağlıklı bir gelecek için proje üretmeye ve uygulamaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Hataylıların sağlıklı bir içme suyundan faydalanmasını sağlamanın yanında kayıp kaçak oranını minimuma çekme adına yenileme çalışmalarının sürdüğünü hatırlatan HATSU, eski borular ile HATSU tarafından yeni çekilen dayanıklı ve sağlıklı boruların fotoğrafları haberle birlikte servis edildiğini aktardı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu