Sabriye&Soner Dünya Evine Girdi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Yıldırım ve Keskin ailelerinde düğün heyecanı yaşandı.Nazire&Mehmet Yıldırım çiftinin dünyalar güzeli kızları Sabriye ile Mine&Murşit Keskin çiftinin yakışıklı oğulları Soner Byblos Wedding Garden’de düzenlenen dillere destan bir düğün ile dünya evine girdiler.
Some Proje, Valencia Havuz İşletmecisi ve Defne Koleji Ortağı olan Soner Keskin ile Defne Koleji İngilizce Öğretmenliği yapan Sabriye Yıldırım’ın mutluluğa evet dedikleri muhteşem gece Hatay Proyokolü,Siyaset,Sanat,Spor ve İş Dünyasını buluşturan düğüne çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Salonu dolduran konukların alkışları arasında piste gelen Sabriye&Soner çifti şıklıkları ve yaptıkları ilk dans ile herkesi büyülediler.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş tarafından nikahları kıyılan Sabriye&Soner çiftinin şahitliklerini Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik,CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Mehmet Uzun, Merve Özdemir ve Oya Kırk yaptılar.Hayırlı olsun diyerek evlilik cüzdanını genç çifte veren Ak Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik  bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.
Eğlencenin gece boyunca devam ettiği düğünde  Sabriye&Soner çiftinin mutlulukları adeta gözlerinden okunurken genç çift bu mutlu anlarında yanlarında yer alan tüm sevenlerine teşekkür ederek geceyi ölümsüzleştirmek adına bol bol objektiflere poz verdiler.
Hatay Gazetesi olarak Sabriye&Soner Keskin çiftine hayırlı olsun dileklerimiz ile ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu