Sabiha Gökçen Anaokulu Öğrencileri Fidan Dikti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizin başarılı okul öncesi eğitim kurumlarından olan Sabiha Gökçen Anaokulu Sosyal Sorumluluk Projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 21 – 26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Okulun Öğretmenlerinden Onur Alkaya öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte Sabiha Gökçen Anaokulunun minik öğrencileri fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi.

Maraş Boğazı mevkisin de gerçekleşen fidan dikim etkinliğine Sabiha Gökçen Anaokulunun Deniz yıldızı ve Papatyalar sınıfı öğrencileri öğretmenleri ile birlikte katılırken bu anlamlı etkinlikte Orman Müdürlüğü personelleri de minik öğrencilere eşlik ettiler.

Yeşilin ve ağacın önemini minik öğrencilere anlatan Orman Müdürlüğü personelleri aynı zamanda en doğru fidan ekiminin nasıl yapılacağını anlattıkları etkinlikte Sabiha Gökçen Anaokulunun minik öğrencileri , heyecanla kendilerine verilen fidanları toprakla buluşturdular.

Fidan dikimi sonrası öğretmenleri ile birlikte  doğa yürüyüşü ve piknik yapma imkanı bulan Sabiha Gökçen Anaokulu Deniz yıldızı ve Papatyalar sınıfı öğrencileri bu güzel etkinlikten dolayı okul yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu