SAADET PARTİSİ GELENEKSEL HATAY İFTARINA YOĞUN İLGİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

HALKIMIZ RAMAZAN SEVİNCİNİ GEÇİM DERDİYLE KARŞILAMAK ZORUNDA KALDI

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı Antakya’da “Genişletilmiş İl Divan ve Geleneksel Hatay İftarı” programı düzenledi.

Büyük bir katılım ve coşku içerisinde gerçekleşen programa Saadet Partisi İl Başkanı Mustafa Eğe, Kadın Kolları Başkanı Ceren Seda Çiçek, Saadet Partisi Altınözü ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Anadolu Gençlik Derneği Hatay Şube Başkanı Serkan Bulut, AGD Antakya Temsilcisi Mehmet İncecik, Saadet Partisi İlçe Başkanları ve İl yönetimi ile partililer katıldı.

İl Başkanı Mustafa Eğe Başkanlığındaki divanı Teşkilat Başkanı Mehmet Harputluoğlu ve İl Başkan Yardımcımız Fahri Serdar Özal yönetti.

İl Başkanı Mustafa Eğe divanın basın açıklaması bölümünde yaptığı konuşmada “Bu Ramazan, halkımız Ramazan sevincini geçim derdiyle karşılamak zorunda kaldı. Bırakın iftar davetlerinde misafir ağırlamayı kendileri için bile iftar menüsü hazırlamak külfete dönüştü. Çarşı pazarda sebze ve meyveler taneyle satılır oldu. “Avrupa’da meyveyi taneyle alıyorlar” efsanesi, ülkemiz için ağır bir gerçeklik halini aldı. İnsanımız eski Ramazanları, özellikle de ekonomik koşullar yönünden arar oldu” diye konuştu.

Saadet Partisi’nin Altınözü Meclis Üyeleri adına bir konuşma yapan Sıtkı Hammudioğlu da üretimin önemine değindi.

Daha sonra ilçe başkanları sırasıyla sunumlar yaptı.

Konuşmaların ardından son aylarda en çok üye kaydı yapan Kumlu İlçe Başkanı Celil İnal’a İl Başkanı Eğe plaket takdim etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu