Ruben Hatayspor’dan büyük mü?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bordo beyazlı ekibin tecrübeli orta saha oyuncusu Ruben Ribeiro disiplinsiz davranışlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Taraftarlar son iki maçta oyundan alınmasına sert tepki gösteren ve direkt soyunma odasına giden Ruben’e gerekli yaptırımların uygulanmasını istiyor

Atakaş Hatayspor’da Ruben Ribeiro krizi yaşanıyor. Son haftalarda isteksiz ve formsuz bir görüntü sergileyen Ruben disiplinsiz davranışları nedeniyle de eleştiri alıyor.

Süper Lig 27’nci haftasında Yeni Malatyaspor’la oynanan maçın 68’inci dakikasında yerini Mehdi Boudjemaa’ya bıraktıktan sonra direkt soyunma odasına giden Portekizli oyuncu son oynanan maçta da aynı davranışı sergiledi. 79’uncu dakikada yerini Dylan Saint Louis’e bırakan Ruben Ribeiro’nun oldukça sinirlendiği ve teknik heyeti es geçerek soyunma odasına gittiği görüldü.

FATİH’E 200 BİN TL CEZA VEREN YÖNETİM RUBEN’E DE YAPTIRIM UYGULASIN!

Teknik heyetin kararlarını yok sayan ve özellikle son iki maçtır oyundan alınmasına sert tepki gösteren Ruben Ribeiro’nun, Hatayspor’dan büyük olmadığına vurgu yapan taraftarlar, Portekizli oyuncunun takıma önemli katkılar verdiğini ancak bu durumun teknik heyete ve takım arkadaşlarına saygısızlık yapmasının üzerini örtemeyeceğini ifade ederek, Ruben’e ceza verilmesini istiyor. Atakaş Hatayspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı maçta çift sarı kart görmesi, ihraç sonrası sportmenliğe aykırı hareketi ve müsabaka hakemine yönelik hakareti gerekçeleriyle kurul tarafından, Fatih Kurucuk’a toplam 5 maç men ve 26 bin lira para cezası verilmişti. Hatayspor’da genç oyuncuya 200 bin TL’lik bir ceza kesmişti.

Ruben Ribeiro’nun da kulağının çekilmesi gerektiği ifade eden taraftarlar, hiç kimsenin Hatayspor’dan büyük olmadığına vurgu yaparak teknik heyet ve yönetimden Ruben’e gerekli uyarı ve cezanın verilmesini talep ediyorlar.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu