REZERV ALAN İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA DAVET

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Samandağ’da ilan edilen rezerv alan ile ilgili Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın daveti üzerine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, Samandağ’da bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Aralık Perşembe günü saat 15:30′ da Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Samandağ Belediyesi Yeni Belediye Binasındaki Toplantı Salonunda gerçekleşecek toplantıya tüm vatandaşları davet etti.

Başkan Eryılmaz yaptığı açıklamada; ” Son günlerde ilçemizde yetersiz bilgilendirmeden kaynaklı çok tartışılan Rezerv Alan ile ilgili, davetimiz üzerine Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sn. Vedat Gürgen, ilçemizde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecektir.

14 Aralık 2023 Perşembe Günü(Yarın)Saat 15:30’da Cumhuriyet Mahallesi Zezaniye girişinde bulunan Yeni Belediye Binası Toplantı Salonunda düzenlenecek toplantıya, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri, Oda Başkanları, rezerv alan ilan edilen bölgedeki mülk sahipleri ve bilgi sahibi olmak isteyen tüm vatandaşlarımız davetlidir.” İfadelerine yer verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu