REYHANLISPOR’DA ‘HÜSEYİN ŞAHBAZ’ TOPARLAYICI İSİM OLARAK ÖNE ÇIKTI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Süper Amatör Kümenin iddialı ekiplerinden Reyhanlıspor’da yaklaşan kongre öncesi geçmiş yıllarda Başkan olarak hizmet veren Hüseyin Şahbaz’ın ismi öne çıktı.
Antakyaspor ve Reyhanlıspor’da Kulüp Başkanlığı yapan aynı zamanda Asi Sulama Kooperatif Başkanlığı ve Kumlu Çukobirlik görevlerini de yürüten Hüseyin Şahbaz, Reyhanlıspor’u tekrar eski günlerine kavuşturmak için kentteki tüm sivil toplum kuruluşlarını, kanaat önderlerini ve iş insanlarını harekete geçirdi.
Gazetemize konuşan Hüeyin Şahbaz, 13 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak genel kurul öncesi Reyhanlı Kaymakamı ve Reyhanlı Belediye Başkanı ile bir araya gelerek, istişarede bulunduklarını belirterek, “Reyhanlıspor’un güçlü bir yönetime kavuşabilmse için herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Şehrimizdeki sivil toplum kuruluşları, iş insanları, kanaat önderleri tüm dinamikleri Reyhanlıspor’un yanında olmalı. Bu konuda çok büyük gayret gösteren değerli Reyhanlı Kaymakamımıza ve Reyhanlı Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.
TAM ÇABAMIZ REYHANLISPOR’U BAŞARIYA TAŞIYACAK YÖNETİM KURULUNU BELİRLEMEK
Reyhanlıspor’u yeniden profesyonel lige yükseltmenin yolunun sahip çıkarak ve destek vererek olabileceğinin altını çizen Hüseyin Şahbaz, şöyle devam etti:
“Reyhanlı’daki tüm katmanları, renkleri yanımızda görmek istiyoruz. Öyle bir yönetim kurulu listesi yapmalıyız ki, Reyhanlı’yı temsiliyet gücü olsun. Maddi ve manevi olarak sağlanacak destekler ile kulübümüzü yeniden profesyonel lige döndürebiliriz. Kaymakamımız da, Belediye Başkanımız da inanılmaz bir çaba ve gayret gösteriyor. Onların bu çabaları bizleri daha da teşvik ediyor. İnşallah bu gayret ve çabaların sonucunda 13 Ağustos’ta yapılacak kongrede Reyhanlıspor’un başarısı için mesai harcayacak yönetim kurulu göreve gelecektir.”
Hüseyin Şahbaz, kentteki tüm spor adamları ve yöneticilerle bir araya gelerek onların da görüşüne başvurduklarını, Reyhanlıspor’u başarıya taşıyacak ekibi sıkı dokuyarak seçmek istediklerini sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu