REYHANLI’DA 100 NİŞANLI ÇİFTİN NİKÂHI KIYILDI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye Diyanet Vakfı Hatay Şubesi, Türkiye Diyanet Vakfı Konya Şubesi, Reyhanlı Belediyesi, Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı ile Mehir Aile Derneği işbirliğinde düzenlenen programda, depremzede çiftlerin nikah ve düğün merasimi, Tayfur Sökmen Stadyumu’nda gerçekleştirildi.
Programda, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, iki çiftin sembolik nikahlarını kıyarken, çiftlerin şahitliğini ise Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Diyanet İşleri Başkanlığı İdare Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan yaptı.
Hatay Valisi Mustafa Masatlı, genç çiftlerin her vakit yanlarında olduklarını söyledi.
Diyanet İşleri Başkanlığı İdare Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman da nikahın kıymetine değinerek, “Hayırlı bir programa imza atıyoruz. Evliliğin temeli nikahtır ve burada nikah merasimi var. Buradan bütün dünyaya ailenin temeli nikahtır bildirisini veriyoruz. Rabbimiz iyi ve mübarek eylesin.” dedi.
Reyhanlı Belediye Başkanı Hacıoğlu’da emeği geçen herkese teşekkür etti. Program genç çiftlerin dans ve tebrikleri kabulü ile sona erdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu