REYHANLI MMT HASTANESİ REYHANLISPOR’UN SAĞLIK MASRAFLARINI ÜSTLENDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Reyhanlıspor’da başkanlığa gelmesi beklenen Hüseyin Şahbaz, Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi’nin kulübün sağlık konusundaki tüm masrafları üstlendiğini söyledi.
Asi Sulama Kooperatifi Başkanı ve Kumlu Çukobirlik Temsilcisi Hüseyin Şahbaz, gazetemize yaptığı açıklamada, Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi’ne Reyhanlıspor’a sağlık konusunda gösterdiği hassasiyetinden ötürü teşekkür ederek, “Reyhanlı ilçemize ekonomik anlamda büyük değer katan ve istihdam sağlayan Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi ile yaptığımız görüşmede kulübümüze spor malzemeleri konusunda da destek olmaları yönünde görüşlerimizi bildirdik, inşallah bir müjdeli haber daha alabiliriz” diye konuştu.
Hüseyin Şahbaz, Reyhanlı MMT Amerikan Hastanesi yönetimine Reyhanlıspor adına teşekkürlerini bir kez daha sunarak, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşlarından ve hayırseverlerden de aynı hassasiyeti beklediklerini belirtti.
REYHANLI KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKANI REYHANLISPOR’UN YANINDA
13 Ağustos’ta yapılan genel kurulda gerekli çoğunluğun sağlanmaması üzerine 20 Ağustos Pazar gününe ertelenen kongreye tüm sporseverleri davet eden Hüseyin Şahbaz, “Yönetim Kurulumuz oluştu diyebilirim. Gönüllü birçok insanımız şimdiden Reyhanlıspor’a destek olmak için bizleri arıyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. Tabi bu oluşumun sağlanmasında büyük emekleri olan Reyhanlı Kaymakamı ve Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah destekleriyle Reyhanlıspor’u layık olduğu yere yükselteceğiz” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu