REYHANLI BELEDİYESİ’NDEN İÇME SUYU ATAĞI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Reyhanlı Belediyesi girişimleri ile gerçekleşen içme suyu proje çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
DSİ Genel Müdürlüğü ve Reyhanlı Belediyesi ekipleri, Reyhanlı İçme Suyu Projesi kapsamında Reyhanlı’ya açmış olduğu su kuyularını içme suyu şebekesi ile buluşturmak için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.
23,5 km uzunluğunda döşenecek olan boru hatlarının çalışmasını yerinde inceleyen Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, içme suyu sorunun tarih olacağını dile getirdi.
ARITMA TESİSİ MÜJDESİ
Başkan Hacıoğlu: “16 km’si döşenmiş,  geriye kalan 7,5 km’sinin kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmanın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca kuyulardan gelecek olan suyu depolamak için ilçemizde bir tanesi; 10.000 ton diğeri 1000 ton olmak üzere iki adet su deposu inşaatının çalışması devam etmektedir.  En önemlisi, suyu daha temiz ve daha sağlıklı bir şekilde vatandaşlarımıza ulaştırmak için Arıtma Tesisi Projesi tamamlanmış olup, inşaat çalışmalarına en kısa sürede başlanacağının müjdesini de vermek istiyorum.” Dedi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
31Aralık 2023 suyumuz musluktan akacak diyen Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu: “Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya, Milletvekillerimiz Sn. Adem Yeşildal, Sn. Hüseyin Yayman, Sn. Abdulkadir Özel, Sn. Kemal Karahan, AK Parti Hatay İl Başkanımız Sn. Mehmet Öntürk’e,  DSİ Genel Müdürlüğü, İller Bankası Genel Müdürlüğü ve İller Bankası Bölge Müdürlüğüne emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadesinde bulundu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu