REYHANLI BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUK FİLM GÜNLERİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Reyhanlı Belediyesi, çocukların moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla bir hafta sürecek “Açık Hava Sinema” etkinliği düzenleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, sosyal sorumluluk projelerine devam ettiklerini söyledi.

Başkan Hacıoğlu: “Öncelikle sanatı halkla buluşturarak etkileşim sağlamak ve sinemaya olan farkındalığı artırmak amacındayız. Belediyemiz önüne kuracağımız açık hava sinema alanına gelen çocuklarımız burada eğlenceli ve keyifli vakit geçirecekler. İlerleyen aylarda da farklı filmlerle halkımızı sinemayla buluşturmaya devam edeceğiz. “dedi.

Depremden etkilenen çocukları da unutmadıklarını ifade eden Hacıoğlu, şöyle konuştu:

“Çocuklarımızın deprem psikolojisini atlatması için çeşitli etkinlikler yapıyoruz. Tiyatro etkinlikleri, sinema ve sportif aktivitelerle çocukları sosyal hayata adapte etme çalışmalarımız devam etmektedir. Çocuklarımızın yüzlerini bir nebze olsun güldürmek ve yaşadıkları bu büyük travmayı atlatmalarına yardımcı olmak için ekiplerimiz gayretle çalışıyor. Onlar bizim başımızın tacı. İnşallah bu zor günleri, hep birlikte el ele, gönül gönüle aşacağız. “ifadelerini kullandı.

Reyhanlı Belediyesince düzenlenecek olan açık hava sineması etkinliği, 21-28 Temmuz tarihleri arasında açık kalacak.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu