REYHANLI BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN REHABİLİTASYON VE BAKIM EVİ KURUYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sokak hayvanları sorununun çözümü için belediyelere “Sorundan ve çözümden belediye başkanları sorumlu, çalışmalarınızı hızlandırın” talimatı vermesinin ardından Reyhanlı Belediyesi kolları sıvadı.

Reyhanlı Belediyesi tarafından bakıma muhtaç hayvanlar için yapılması planlanan Yeşilova Mahallesinde 13 dönümlük alan üzerine tahsis edilen hayvan barınağında çalışmalar son hız devam ediyor.

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ve Ak Parti Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Yumuşak’a barınak çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, barınağın kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

“İSTEYEN SAHİPLENEBİLECEK”

Başkan Hacıoğlu: “Reyhanlı Belediyesi olarak çalışmasına başladığımız Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Evleri projesi ile ilçemizin barınak sorunun giderilmesi amaçlıyoruz. Yaklaşık 13 dönüm üzerine inşa ettiğimiz barınakta tüm detaylar titizlikle hazırlandı. Kedi ve köpek doğal yaşam alanları bakım alanları poliklinikleri idari bina, depo ve personel alanı kapsayan projenin en yakın zamanda hizmete açacağız. Ayrıca isteyen vatandaşlarımız bakım evinden dostlarımızı sahiplenebilecekler. Reyhanlı’mıza hayırlı olsun.” Dedi.

“SEVİMLİ DOSTLARIMIZ BİZE EMANET”

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi ise; “Reyhanlı Belediyemizin Çalışmaları ile Yeşilova Mahallemize sevimli dostlarımız için modern bir barınak kazandırılacak. Yapımı kısa süre içinde tamamlanacak olan barınağımız evsiz kalan sevimli dostlarımızın yeni adresi olacak.” Diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu