REYHANLI BARAJI TAKVİYE TESİSLERİ’NİN YÜZDE 65’İ TAMAM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürü Celal Tokalak, Reyhanlı Barajı Takviye Tesisleri 1. Kısım kapsamındaki Karasu Regülatörü Derivasyon Kanalı Yapımı İnşaatı ve Reyhanlı Barajı’nda incelemelerde bulundu.
Yüklenici Firma yetkilileri ile birlikte yaklaşık 2 hafta önce yeni görevine başlayan Müdür Tokalak’a çalışmalar hakkında brifing veren DSİ 63. (Hatay) Şube Müdürü Fatih Mıyman, Müdür Tokalak’a yeni görevinde başarılar diledi.
DSİ 6. Bölge Müdürü Celal Tokalak, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Karasu Nehri’nden Hatay Reyhanlı Barajı’na saniyede 50 m³ suyu derive edecek olan iş kapsamında; regülatör betonarme imalatlarının çökeltim havuzu, taşkın savak ve balık geçidi dahil olmak üzere gövde imalatlarının % 65’i tamamlanmıştır. Gövde ve gövde eşik yapısının kazı ve betonarme imalatları devam etmektedir. Yalangoz Mahallesi mevkiinde bulunan 1250 m. uzunluğundaki Galeri-1 kısmında ise 400 m. betonarme imalatı tamamlanmış olup iş kapsamında T2 tünelimizde enjeksiyon çalışmaları devam etmektedir” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu