REKTÖR DEPCİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Belen Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği konferansta öğrencilerle buluştu.
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, Belen Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği konferansta öğrencilerle buluştu. İSTE Rektörü Depci, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu’nun daveti üzerine “Doğru Zamanda Doğru Yerde Olmak Mı?” konulu bir konferas verdi. 30 Kasım Çarşamba Günü Belen’de düzenlenen programda Rektör Depci, lise öğrencileriyle bir araya geldi. Rektör Depci, konferansın ardından öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.
Ülkemizin geleceği gençlerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Bugün konferansta Belen’de bir araya geldiğimiz gençlerle gelecek yıllarda İSTE’de bir arada olmayı arzu ediyoruz. Doğru zamanda doğru yerde olmak nedir diye konuştuk. Eğitim çağlarında İSTE’de olmak buna bir örnek. Ülkemizin aydınlık yüzleri gençlerle deneyimlerimizi paylaşmak, yollarını açmak ve rehberlik etmek hem onlar için hem de bizim için motive edici oluyor. Nazik davetleriyle bugün gençlerle bir araya gelmeme vesile olan için Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu