Rambo Usta’dan Nostaljik Serinletici Lezzet: ” Buzlu Haytalı”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hava sıcaklıklarının kendini iyice hissettiridiği şu günlerde vatandaşlarımız soluğu serinletici lezzetlerin olduğu tezgahlarda alıyor.En fazla tercih edilen lezzetler arasında da Haytalı zirvedeki yerini koruyor.Hemen her yerde bulabileceğimiz Haytalıyı orijinal şekli olan buzlu biçimde pek bulamıyorsunuz.Buzlu haytalı lezzetini 31 yıldır aynı lezzet ile müşterilerine sunan Halit Sönmez’i halk arasında bilinen ismi Rambo Usta’yı mütevazi tezgahında ziyaret ettik.Buz rendesi ile haytalı siparişlerine buz hazırlarken duyduğumuz o sesi özlemişiz dedik masada bulunan arkadaşlar ile birbirimize.Hızlı bir biçimde masamıza gelen Buzlu Haytalımıza da tam not verdik.
1991 yılından itibaren kendi tezgahında bu muhteşem lezzeti müşterilerine sunduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Rambo Usta,En büyük yardımcısının eşi Münevver hanım olduğunun altını çizerek herkesin beğendiği Buzlu Haytalı lezzeti ile Kemalpaşa Caddesi Emniyet Taxi Durağı yanında hizmete devam ettiklerini söyledi.
İki Haytalıyı 25 Kuruşa Verdiğim Günleri Hatırlıyorum.

Rambo Usta açıklamasının devamında: “Uzun yıllardır hizmet verdiğim Buzlu Haytalı lezzetinde iki haytalıyı 25 kuruşa verdiğim yılları hatırlıyorum.Bizim fiyatlarımız her daim uygundu şuan bile her şeye zam gelmesine rağmen az bir kar ile herkes bu muhteşem lezzeti tatsın düşüncesi ile uygun fiyata satışa devam ediyoruz. Şehrimizden olduğu gibi şehir dışından da Buzlu Haytalımızı yemeye gelenler var.Bazen bize neden bu kadar uygun fiyatlı diye soranlarda çıkıyor ,onlara da kullandığımız malzemelerin en kalitelilerinden seçildiğini sadece kar marjımızı düşük tuttuğumuzu söylüyoruz.Buzlu Haytalı lezzetini orijinal hali ile yapan pek kalmadı.

Bazı müşterilerimiz yıllardır aradığım lezzet bu diyerek ikinciyi ve hatta üçüncüyü istemektedir.Haytalımızı ilk günden itibaren eşim Münevver hanım yapmaktadır. Hijyen ve müşteri memnuniyeti olmazsa olmazımdır.Pazar günleri hariç her gün saat 11:00 ile 19:00 saatleri arasında Kemalpaşa Caddesi Emniyet Taxi Durağı yanında hizmet vermekteyiz.Burada yaklaşık bir yıldır bulunuyorum daha önceleri de eski sanayide uzun yıllar Haytalı severlere hizmet veriyordum.Bu arada haytalı lezzetimizi beğenenler bazen evleri için sipariş veriyorlar onlara da değişik boyutlarda tepsilerde haytalı yapıyoruz. Buzlu Haytalı lezzetini seven herkesi bu muhteşem lezzeti tatmaya bekliyoruz.”dedi.
Emniyet Taxi Durağından Cuma Türk ,Rambo Ustanın Buzlu Haytalı lezzetini çok beğendiklerini belirterek,Yıllardır kaliteden ödün vermeden müşterilerine bu lezzeti sunan Rambo Ustaya ve Eşi Münevver hanıma teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu