Ramazan Paketi ve Alışveriş Çekleri MERKEZ MARKET’te!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bulanık Group bünyesinde faaliyet gösteren ve bölgenin alışveriş devi ‘Merkez Market’ Ramazan ayına çok az bir süre kala, Ramazan paketlerini satışa sundu. Merkez Market, evine temel gıda ürünlerini daha uygun fiyata satın almak ya da ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara yardımda bulunmak amacıyla Ramazan erzak paketlerini tercih edenler için hazırladığı koliler, zengin içerikleriyle müşterilere sunuluyor. Sektörde 12 başarı dolu yılı geride bırakan Merkez Market, müşteri memnuniyeti ön planda tutarak hazırladığı Ramazan paketleri, Süper Kumanya Paketi 149.95 TL, Mega Kumanya Paketi 169.95 TL ve Jumbo Kumanya Paketi’ni ise 199.95 TL fiyat ile satılıyor. Ramazan paketleri, tüm Merkez Market şubelerinden alınabilecek.

 

ALIŞVERİŞ KART VE ÇEKLER DE HAZIR…

Ramazan ayı boyunca vatandaşların taleplerine en güzel şekilde cevap vermek ve hayırsever ile ihtiyaç sahiplerini mağdur etmeme adına tüm hazırlıklarını tamamlayan Merkez Market, alıveriş kartı ve alışveriş çekleri ile de hizmetlerini sürdürüyor. Ramazan ayı boyunca, Ramazan paketlerinin yanı sıra, dileyen müşterilere bu anlamda da hizmet verecek olan Merkez Market, 200 TL, 100 TL ve 50 TL şeklinde alışveriş çekleri ve alışveriş kartlarını şubelerine dağıttı.
Ramazan ayının tüm İslam alemine ve insanlığına huzur, barış, hoşgörü ve mutluluk getirmesini dileyen Bulanık Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bulanık ve Merkez Market Genel Müdürü Deniz Bulanık, Hatay halkına şükranlarını sundular.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu