Ramazan Alışverişlerinde En Çok İlgi Kahvaltılık Çeşitlerine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ramazan Ayı başlaması ile birlikte  vatandaşlarımızın en çok tercih ettiği ürünler Sahur için kahvaltılık çeşitler oldu.Yöresel Ürünler anlamında en çok tercih edilen işletmelerden olmasının yanında kendi üretimleri olan kahvaltılık ürünleri müşterilerine sunan  Nar Hatay Yöresel Ürünlerin Kahvaltı çeşitleri gördüğü yoğun ilgi ve müşterilerden aldığı tam puan ile tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başardı.

Yüzde yüz doğal olan yöresel kahvaltı çeşitlerinin gördüğü ilginin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini söyleyen Nar Hatay Yöresel İşletmecisi Mahmut Tekin,Sektörde yılların verdiği deneyim doğrultusunda müşterilerine en iyi yöresel ürünleri sunmak adına alanında deneyimli ekip arkadaşları ile birlikte var güçleri ile çalıştıklarını ifade etti.Tekin;” On bir ayın sultanı Ramazan ayının başlaması ile önemli bir öğün olan sahur için vatandaşlarımız kahvaltı çeşitlerine yoğun ilgi göstermektedirler. Nar Hatay Yöresel’in tamamen doğal kahvaltılık çeşitleri sektörde en çok tercih edilen marka konumudadır. Habib-i Neccar Mahallesi  Uzun Çarşı Cad. No:198 (Mahremiye Camii Karşısı) nda bulunan işyerimizde Peynir çeşitlerimiz başta olmak üzere kendi üretimimiz olan kahvaltılık çeşitlerimiz hijyen koşulları çerçevesinde satışa sunulmaktadır.

İşyerimize gelen müşterilerimizin yanında  www.narhatay.com  sayfamızdan  Türkiye’nin her yerine kargo ile bu muhteşem lezzetleri adrese teslim göndermekteyiz. Pratik ve hızlı alışveriş yapabilmeniz için tasarımımız profesyonel ekipler tarafından yönetilmektedir. Ürünlerimiz sizlerin ihtiyaçları doğrultusunda, kullanıcı testlerinden geçerek sunulmaktadır. Doğru yönlendirme ile aramış olduğunuz ürüne, hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlamaktayız.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu