
On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi ile Ramazan esintileri kendini göstermeye başladı.Künefe konusunda bölgemizin iddialı firmalarından Künefeci Cihan Usta Ramazan ayının ilk saatlerinde fıstık ile yazdığı Ramazan yazıları ile herkese hayırlı ramazanlar dileğinde bulundu. 1999 yılında çıraklığına başladıkları künefecilik mesleğinin bugün ustalığını yapmakta olan Ali ve Cihan kardeşler, kısa bir süre açtıkları İskenderun yolu üzerinde bulunan şubeleri ile Künefe tutkunlarının tercih noktası olurken işletme aynı zamanda Künefe başta olmak üzere KCU spesiyal, fıstıkzade, cennet çamuru, hasır kadayıf, katmer, burma katmer, fıstıklı kadayıf, kabak tatlısı ve onlarca tatlı çeşitleri ile Ramazan akşamlarına damga vurmaya hazırlanıyor.

Sektöre baba mesleği olan peynircilik ile adım attıklarını ve son dönemde Künefe denilince akla ilk gelen firma olduklarını söyleyen Ali Usta:” Sadece Antakya yöresinde yetiştirilen sütten yaptığımız özel peynirimiz ise bizi diğer firmalardan özel kılandır. Özel harmanla yapıp hazırladığımız çıtır kadayıfımızı, günlük taze olarak üretilip kullanmaktayız. Şuan günlük 20 bin adet üretim kapasitemiz ile künefelerimizi Türkiye’de 7 bölgede restaurant, cafe, otel vb. işletmelere ürünlerimizi, en taze şekilde donuk olarak sevkiyatını sağlamaktayız. Bunun yanı sıra 8 ülkeye ihracatımız ile ülkemize katkımıza devam etmekteyiz. ”diye belirtti.
Pandemi süresince hijyen kurallarını üst seviyede tuttukları işletmelerinde Ramazan ayı boyunca gece 00:00 saatine kadar evlere servis olarak hizmet vereceklerini söyleyen Ali Usta ,Cihan Usta Künefe’ye www.kunefecicihanusta.com’dan ve 0537 780 99 31 numaralı telefon numarasından ulaşılabileceği bilgisini verdi.













