Rakip tam dişimize göre!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Süper Lig’de en çok gol yiyen takım

Kendi evinde kazanamayan tek takım

Atakaş Hatayspor Süper Lig 14’üncü hafta maçında yarın saat 17.00’da son haftaların en formsuz takımı olan İstanbulspor’a konuk olacak. Dünya Kupası arasına galibiyetle girmek isteyen Atakaş Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel tüm planlarını 3 puan üzerine kurdu. Zorlu maç öncesi Hatayspor 11 puanla 16’ncı, İstanbulspor 8 puanla 18’inci sırada yer alıyor.

SON HAFTALARIN EN KÖTÜ TAKIMI İSTANBULSPOR

İstanbulspor, son haftalarda en kötü performansa sahip olan takımların başında geliyor. Süper Lig’de çıktığı 12 maçta sadece 2 kez kazanabilen İstanbul ekibi, kendi sahasında çıktığı 5 maçta da 3 puanla tanışamadı. İstanbulspor evinde oynadığı 5 maçta 1 beraberlik ve 4 yenilgi alırken bu maçlarda rakip ağlara 5 gol attı kendi kalesinde ise 15 gol gördü.  Öte yandan İstanbulspor son 5 Süper Lig maçının tamamından mağlubiyetle ayrıldı. İstanbul ekibi 12 maçta kalesinde 25 gol görerek ligin en çok gol yiyen takımı unvanını da elinde bulunduruyor.

HATAYSPOR’DA TEK HEDEF GALİBİYET

Volkan Demirel’in takımın başına gelmesiyle birlikte üzerindeki ölü toprağını Hatayspor, maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Gol yollarında yaşadığı problemleri yavaş yavaş aşmaya başlayan Bordo-Beyazlılar, İstanbulspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyor. Volkan Demirel yönetiminde 6 Süper Lig maçına çıkan Hatayspor, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip kaleye 9 gol atan Hatayspor, kendi kalesinde ise 11 gol gördü. Hatayspor, Demirel’le beraber çıktığı 6 maçın sadece 1’inde maçı gol atamadan tamamladı.

DEMİREL’İN PUAN HEDEFİNE ULAŞMASI İÇİN 3 PUAN ŞART

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Hatay’a gelmeden önce Dünya Kupası nedeniyle liglere verilecek araya kadar 12 ile 15 puan arasında bir hedef koyduklarını ifade etmiş ve İstanbulspor maçını kazanmaları halinde bu hedefe ulaşmış olacaklarını dile getirmişti. İstanbulspor maçına çok iyi şekilde hazırlandıklarını belirten Demirel, “Oyuncularımın motivasyonu enerjisi gayet iyi. İnşallah İstanbulspor maçını kazanarak milli takım arasına moralli gireceğiz” diye konuştu.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

İstanbulspor maçı öncesi Hatayspor’da sakatlıkları süren Kevin Soni ve Christian Atsu’nun yanı sıra kart cezalısı olan Vranjes de kadroda yer alamayacak. Başakşehir maçında sakatlanan genç forvet Bertuğ Özgür Yıldırım’ın da riske edilmesi beklenmiyor. Hatayspor Teknik Demirel’in İstanbulspor karşılaşmasına Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Simon Falette, Burak Öksüz, Samuel Adekugbe, Onur Ergün, Rayane Aabid, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, Ayoub El Kaabi ve Ze Luis ilk 11’iyle başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu