Psikolog Çağla Çekirge Hasta Kabulüne Başladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunu Psikolog Çağla Çekirge İskenderun’da faaliyete başladığı ofisinde hasta kabulüne başladı. Ülkemizde ve yurt dışında yaptığı çalışmalar ile oldukça tecrübe kazanan , Uyku Terapisi ,Çift Terapisi,Aile ve Çocuk Bireysel Terapi ile Sınav Kaygısı/ Eğitim Danışmanlığı konularında uzman olan Psikolog Çağla Çekirge Savaş Mahallesi  Şehit Pamir Caddesi   No: 34 Kat:4 / Palmiye Eczanesi  Üstünde bulunan ofisinde faaliyet gösteriyor.

Psikoloji konusunda eğitimlerini tamamlayarak doğup büyüdüğü memleketi İskenderun’a hizmet etmek adına ofisini açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Psikolog Çağla Çekirge yaptığı açıklamasında :” Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Tecrübe kazanabilmek adına 2018 yılında Evs programı ile Romanya’ya giderek oradaki okullarda farklı yaş dönemlerine ait çalışmalarda bulundum. İskenderun Adliyesinde suça bulaşmış bireyler, mağdur çocuk hakları ve suça itilmiş çocuk ve velayet davalarında çalışmalar yaptım. İlerleyen yıllarda Psikiyatrist Dr. Suat Yiğit’ in yanında çalışarak mesleğime dair en temel bilgileri orada gözlemleme fırsatı buldum. Bu süreçte sağlıklı bireylerin psikolojisinin yanında sağlıklı olmayan engelli çocuklar ve aileleri anlamaya, hissetmeye çalışmak adına Rehabilitasyon Merkezinde yer aldım. Bir proje bazında işçi ve işveren psikolojisini gözlemleyip, daha verimli iş gücü sağlamak adına Payas’ta bulunan Metalurji şirketinde Endüstri Psikologluğu yaptım. Gözlemlerim ise beni gelecekten habersiz ancak her şeyin esas nedeni olan çocuklara götürdü ve kreşlerde onlarla yolculuğuma devam ettim. Hatta daha da derine inerek birçok sorunun işin anne karnında ve sonrasındaki bebek uyku eğitiminde başladığını deneyimleyerek ‘uyku terapistliği ve anne çocuk’ eğitimleri aldım. Edindiğim birikim ve tecrübeyle birlikte Uzmanlık alanlarımda İhtiyaç duyan  ebeveynler ve çocuklara fayda sağlamak adına kendi ofisimi İskenderun’da hizmete açtım. Yüz yüze ve online terapi seanslarımla faaliyetlerime hız kesmeden devam ediyorum.”dedi.

İskenderun Savaş Mahallesi  Şehit Pamir Caddesi   No: 34 Kat:4 / Palmiye Eczanesi  Üstünde faaliyet gösteren Psikolog Çağla Çekirge için detaylı bilgi ve randevu konusunda  www.caglacekirge.com.tr adresimi ziyaret edebilir 0 546 192 20 22 nolu telefonu arayabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu