Pro Lisans Kursu’nda korkunç iltimaslar var!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Pro lisans Kursu’nu tamamlayan Hataylı teknik direktör İlhan Palut’tan gündem yaratacak açıklamalar geldi

Konyaspor’un Hataylı Teknik Direktörü İlhan Palut, Pro Lisans kurslarıyla ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı. Milli takımda bir iki maç oynayan oyunculara ya da Süper Lig’de üst düzey oynayan oyunculara korkunç iltimaslar tanındığını iddia eden Palut, Pro Lisans sistemini eleştirdi.

Pro Lisans kursunu tamamlayan Palut, “Çok şükür, başarıyla tamamladık kursumuzu. Geçen sezon Adana Demir maçıyla beraber Pro Lisans haklarıyla çalışmaya başladım. Tabi ki önemli. Tamam takımınıza antrenman yaptırabiliyorsunuz, taktiğini belirleyebiliyorsunuz, kenardan uyarılar yapabiliyorsunuz ama maç önü, maç sonrası takımınızı temsil edemiyorsunuz teknik direktör olarak. Bu bir eksiklikti. Pro Lisans ile çalıştığım için şu an daha rahatım. Bunu bekleyen antrenörlerimiz var. Onlar da inşallah kısa zamanda alırlar” dedi.

ANTRENÖRLÜĞE 5-0 ÖNDEN BAŞLAMALARINA HİÇBİR ŞEKİLDE GEREK YOK

Pro Lisans kursunda bazı isimlere iltimas tanındığını iddia eden başarılı teknik adam, “Pro lisans kursuna antrenör alım kriterlerini güncelleme çalışmaları yapabiliyor. Çok korkunç bir şekilde milli takımda bir iki maç oynayan oyunculara ya da Süper Lig’de üst düzey oynayan oyunculara çok korkunç iltimaslar var Pro Lisans kursuna alırken. Tamam, onlar mükemmel futbolculardı, çok iyi kariyerlerdi, Türk futbolunun çok önemli değerleriydi. Ancak bunun itibarını da ekonomik olarak kazancını da yaşadılar. Antrenörlüğe de 5-0 önden başlamalarına hiçbir şekilde gerek yok” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu