Pöç Kasabı Kaldığı Yerden Devam

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye’nin ilk on kasabı arasında yer alan ve defalarca yılının en iyi et restoranı seçilen Pöç Kasabı asrın felaketi diye tabir edilen 6 Şubat depremi sonrasında zorunlu olarak ara vermek zorunda kaldığı hizmetine kaldığı yerden devam ediyor.

1960 yılından bugüne Antakya Uzun Çarşı’da faaliyet gösteren Meşhur Pöç Kasabının yeniden faaliyette olması Antakya’da kalan müşterileri ve uzun çarşı esnafı tarafından sevinçle karşılandı.

Hepimize büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan Pöç Kasabı işletmecisi Serkan Öter :” Büyük bir felaket yaşadık.Hepimizin kayıplarının olduğu bu felakette hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize Allah’tan rahmet ailelerine sabırlar diliyoruz.Ayrıca depremde yaralı olarak kurtulan ve halen de tedavileri devam edenlere de acil şifalar diliyoruz.

Pöç Kasabı olarak kısa sürede kendimizi toparlayarak müşterilerimiz ile buluşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Memleketimize  gelen yerli ve yabancı turistlerin Hatay mutfağımızın vazgeçilmez lezzetlerinden olan Kağıt kebabı ve Tepsi kebabı için tercih ettikleri mekanların başında gelen işletmemiz aynı kalite ve damak çatlatan lezzetleri ile hizmetine devam etmektedir.

 

Müşteri memnuniyetinden asla taviz vermeyen işletmemiz Antakya’nın tarihi mekanlarından  olmasının yanında Deneyimli, güler yüzlü ve samimi yaklaşımıyla kaliteli hizmetleri ile  Antakya Uzun Çarşı’da gezerken acıktığınızda  kebabınızı keyifle yiyebileceğiniz bir kasap ve kebap salonudur.

Müşterilerimizin de bizleri çok özlediklerini geldiklerinde sarf ettikleri cümlelerden anlıyoruz.Temennimiz kısa sürede tarihi uzun çarşının toparlanarak eski günlerine dönmesidir.Bunun içinde tüm esnaflarımızın olduğu gibi bizlerde üzerimize düşeni yapmaya hazırız.Herkesi işyerimize bekliyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu