Pastalarda Yılbaşı Hareketliliği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Yılbaşına  sayılı günler kala Yeni yılı karşılarken tatlı bir başlangıç yapmak isteyenler siparişlerini erkenden vererek sektöre hareketlilik getirdiler. Bu yıl tercihler arasında Butik pastalar bir adım öne çıktı. Son dönemin trend pastaları haline gelen butik pastalar görünümleri ile adeta büyülerken kesilmeye  kıyılamayan  bu pastalarda yine adres Öztoprak Pastanesi oldu. Birbirinden renkli butik pastalar ile müşterilerine hizmette hız kesmeyen Öztoprak Pastanesi Yılbaşı gecesine damga vuracağının sinyallerini verdi.

 

Siparişleri zamanında yetiştirmek adına var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Öztoprak Pastanesi İşletmecisi Ayhan Öztoprak açıklamasında :” Yılbaşı akşamlarının vazgeçilmez lezzetlerinden olan yaş pasta konusunda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda gördüğümüz yoğun ilginin mutluluğunu yaşıyoruz.Bu yıl siparişler genelde  butik pastalar olurken kakaolu ve meyveli pastalarımızda ilgi görmektedir. Alanında deneyimli ustalarımız tarafından son dönemde ortaya çıkarılan birbirinden muhteşem konsept pastalarımız ile sektörde farkımızı ortaya koymayı başardık.

1985 yılından bu yana hizmet veren, pastanecilik sektöründe hijyen ve kalitesinden hiçbir zaman ödün vermeyerek bugünlere gelen işletmemiz başarı bir koca yılı daha geride bırakmanın heyecanı ile muhteşem bir final ile 2022 yılına merhaba demek adına tüm hazırlıkları tamamladı.2022 yılına tatlı bir başlangıç yapmak isteyen müşterilerimizin siparişlerini beklediğimizi belirterek 2021 yılı boyunca kusursuz bir biçimde gerçekleştirdiğimiz evlere servis hizmetimizin tam gaz devam ettiğini yinelemek istiyorum.Özverili çalışmaları ile gücümüze güç katan kıymetli çalışanlarımıza ve tercihleri ile marka olmamızı sağlayan müşterilerimize şükranlarımı sunuyor 2022 yılının tüm insanlığa sağlık,mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.”dedi.

Yılbaşı pastası için siparişlerinizi 0 535 612 45 16 nolu telefondan verebilirsiniz.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu