Papatya Sınıfı Miniklerinde Mezuniyet Coşkusu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizin okul öncesi eğitim alanında başarılı okullarından Sabiha Gökçen Anaokulunda eğitim veren sınıflarda peş peşe mezuniyet coşkusu yaşanıyor.Okulun başarılı öğretmenlerinden Ömer Beyci’nin sınıfı Papatyalarda mezuniyet coşkusu tüm öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleşirken mezuniyet programı renkli görüntülere sahne oldu.Ellerinde diplomaları ile kırmızı halı üzerinde yürüyerek sahneye gelen minik öğrencileri aileleri duygu dolu gözler ile izlerken onların mezuniyet heyecanları adeta gözlerinden okunuyordu.

Öğretmenleri tarafından mezuniyet programına günlerdir hazırlanan Papatya sınıfının minik öğrencileri hep bir ağızdan Anne ve Babaları için seslendirdikleri şarkılar ile büyük alkış aldılar. Daha sonra dans performansları ile izleyen herkesi adeta büyüleyen minik öğrenciler kep atarak muhteşem bir finale imza attılar.
Öğrencileri ile başarılı bir eğitim sezonu geçirdiklerini söyleyen sınıf Öğretmeni Ömer Beyci,Hepsi ile ayrı ayrı gurur duyduğu öğrencilerine İlkokul yaşamlarında başarılar diledi.

Papatyalar sınıfı mezuniyet programı özel olarak hazırlanan platform önünde mezun öğrencilerin aileleri ile birlikte günün anısına fotoğraf çekilmeleri ile devam etti.
Programın finali öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleşen mezuniyet pastası kesimi ve ikramı ile son buldu.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu