Öztoprak’ta Yenilikler Hız Kesmiyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Son dönemde yaptığı hamleler ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam eden Öztoprak Pastanesi hizmetlerine eklediği yeni uygulamalar konusunda hız kesmiyor. Damak çatlatan tatlı ve pasta lezzetlerinin yanında sevimli kahramanlar ile gerçekleştirdikleri evlere servis uygulamaları ile sektörde fark yaratan Öztoprak Pastanesi şimdi de birbirinden renkli doğum günü konseptleri ile bir kez daha konuşulmayı başardı.

Çocukların sevdiği kahramanları ön plana çıkaran ve A’dan Z’ye tüm aksesuarların konsepte uygun olduğu uygulama kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Tanıtım Amaçlı Uygun Fiyat…

Ar-ge birimlerinin yaptıkları çalışmalar neticesinde hizmetlerine günden güne yenilikler eklemeye devam ettiklerini ifade eden Öztoprak Pastanesi İşletmecisi Ayhan Öztoprak açıklamasında:” Sevimli Kahramanların yer aldığı doğum günü konseptlerimiz yeni bir uygulama olmasına rağmen kısa sürede herkes tarafından beğenildi ve tercih edilmeye başlandı. Kıymetli varlıklarımız evlatlarımız için yaptığımız doğum günü kutlamalarında Pasta farklı yerden aynı şekilde palyaço ve süsleme farklı yerlerden yapılmaktaydı.Öztoprak Pastanesi olarak bizler bu duruma bir çözüm üreterek Doğum günü kutlamalarında tüm hizmetleri tek yerden sunarak sektörde bir kez daha farkımızı ortaya koyduk. Muhteşem bir doğun günü konsepti olan yeni uygulamamızda dev posterlerden balon,tabak, bardak, peçete, masa örtüsü ve hediyelik ürünlere kadar tüm detaylar en ince biçimde düşünülmüştür.

 

Piyasada yüksek rakamlar ile sunulan bu hizmeti bizler oldukça uygun fiyat ile sunuyoruz. Alanında deneyimli çalışma arkadaşlarımız firmamızı daha yukarılara taşımak adına Pasta yapımı evlere servis konusunda verdikleri hizmete doğum günü konsepti ile kutlamayı da ekleyerek gücümüze güç kattılar.Yapılması gereken tek şey sipariş hattımızı arayarak bizimle irtibata girilmesi olacaktır.Öztoprak Pastanesi olarak 2023 yılında da yenilikler ile müşterilerimizin karşısında olmaya devam edeceğiz.”dedi.

Sevimli Kahramanlar doğum günü konsepti ,Yaş pasta,Butik Pasta ve Sevimli Kahramanlar maskotlarından oluşan paket rezervasyonları için 0 535 612 45 16 , 0 546 612 45 16 ve 0 546 602 45 16 nolu telefonlardan irtibata geçebilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu