Öztoprak Pastanesinden Çocuk Şenliği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Pastane sektörünün son dönemde tartışmasız lider işletmesi Öztoprak Pastanesi damak çatlatan tatlı ve pasta lezzetlerinin yanında sosyal aktiviteleri ile de fark yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda hizmete açılan Karaali şubesinde gerçekleştirilen çocuk şenliği etkinliğinde minikler doyasıya eğlendi.

Sevimli kahramanlardan oluşan maskot ekibinin tamamının yer aldığı Öztoprak Pastanesi Çocuk Şenliğine katılan minikler unutulmaz bir eğlenceyi yaşarken kendileri için özel hazırlanan ikramları da afiyetle yediler.

Öztoprak Pastanesi ile Karaali’ye renk geldi diyen aileler ,çocukları için özel hazırlanan şenlikte kendilerinin de oldukça eğlendiklerinin altını çizerek böylesine kusursuz bir organizasyonu gerçekleştiren Öztoprak Pastanesi yönetimine ve özellikle de minikleri eğlendiren sevimli maskotlara teşekkür ettiler.

Gördükleri ilginin bekledikleri gibi olduğunu söyleyen Öztoprak Pastanesinin Genç ve Başarılı İşletmecisi Ayhan Öztoprak yaptığı açıklamada:” Yaklaşık 2 yıldır evlere servislerimizi gerçekleştiren maskot sayımızın günden güne artması neticesinde ciddi bir kadroya sahip olduk. Ve renkli görüntülere sahne olan Pastanemizde neden bir çocuk şenliği gerçekleştirmiyoruz diyerek Halkla İlişkiler departmanımız ile hummalı bir çalışma başlattık. Karaali şubemizde ilk olarak gerçekleştirdiğimiz çocuk şenliğimizde doyasıya eğlenen minikleri ve bizleri teşekküre boğan aileleri gördüğümüzde bu etkinliğin devamının olması gerektiğine karar verdik. Çok kısa bir zaman zarfında çocuk şenliğimizin ikincisini gerçekleştireceğiz.2022 2023 eğitim dönemi başında güzel bir motivasyon yüklediğimiz minik öğrencilerimize aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda okullarda yaptığımız eğlencelerimizin de devam edeceği müjdesini vermek istiyorum.Çocuk şenliğimizin en güzel biçimde gerçekleşmesi adına özverili bir biçimde performans sergileyen tüm çalışanlarımıza ,Katılım gösteren ailelerimize ve şenliğimizin baş aktörleri miniklerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu