Özlenen Limon Dondurma Lezzeti Sahnede

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Havaların  ısınması ile yaz mevsimine merhaba dediğimiz şu günlerde Asrın felaketi öncesi Vali Göbeğinde 29  yıldır yaptığı Limon Dondurması ile herkesin beğenisini toplayan Arif Çalğın Serinyol Alahan Konteynır kentte özlenen Limon Dondurma lezzetine start verdi. Bir tadanın bir daha tatmak istediği eşsiz limon dondurma lezzeti ile yeniden müşterilerinin hizmetinde olan Arif Usta şimdilik Serinyol Alahan Konteynır kentte bulunan mütevazi işyerinde satış yapıyor.Arif Usta’nın yeniden işe başlamasını duyan Limon Dondurma tutkunları bu muhteşem lezzet için soluğu Serinyol Alahan Konteynır kentte alıyorlar.

Yeniden müşterileri ile buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Arif Usta yaptığı açıklamada:”6 Şubat öncesi Antakya’da hemen herkesin tanıdığı ve şehir dışından müşterilerinin çokluğu ile de bilinen Limon Dondurma ustası olarak biliniyordum.Deprem sonrası zorunlu olarak ara vermek ve bir süre şehir dışında ikamet etme durumunda kaldım.Kısa bir süre önce Serinyol Alahan Konteynır kentte yerleştim ve mesleğim olan Limon Dondurma üretimine yeniden başladım.Şimdilik burada yapıyor ve satıyorum.İmalata başladığımı duyan bir çok müşterim sağolsunlar yanıma kadar gelerek özledikleri limon dondurma lezzetini tadıyorlar.Malesef biraz uzak olduğumuz için bu aralar servis de yapamıyoruz.Covid-19 sürecinde tüm müşterilerim bilirler hepsine evlere kadar servis yapmıştım.Ama şimdi maalesef imkanlar doğrultusunda sadece burada üretim ve satış yapmaktayız.”dedi.

Limon ,Şeker ve kullandığı servis malzemelerinin fiyatlarının yüksekliğinden yakınan Arif Çalğın, bunu müşterilerine en az düzeyde yansıtarak uygun fiyatlar ile satış yapabilmek adına elinden gelenin fazlasını yapma gayretinde olduğunun altını çizdi.Arif Usta:” Yirmidokuz     yıldır severek yaptığım Limon Dondurmamın tadına bakmayan kalmamıştır. Müşterilerimin memnun kalarak içten bir ellerine sağlık Arif Ustam demeleri bütün yorgunluğumu unutturmaktadır. Benim Limon Dondurmamı farklı kılan şey tamamen doğal malzeme kullanmamdır. Doğal Limon ,Su ve Şeker .Evimin geçimini sağladığım işimde müşteri memnuniyetine her zaman çok önem vermekteyim. Yirmidokuz   yıldır Limon Dondurmamın tadını bozmadan müşterilerime sunmaktan son derece mutluyum ve tüm müşterilerime afiyet olsun. Herkesi muhteşem limon dondurma lezzetimiz için Serinyol Alahan Konteynır kentte bekliyoruz.”dedi.

Limon Dondurmanın efsane ustası Arif Çalğın’ın iletişim numarası 0 535 563 43 96

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu