Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

WhatsApp Image 2020-07-21 at 14.13.04
Facebook
Twitter
WhatsApp

Özel Defne Koleji 2019/2020 eğitim sürecini, geçtiğimiz gün yaptığı mezuniyet töreni ile noktaladı. Son kez öğretmenleriyle buluşan öğrenciler, tüm dünyayı tehlike altına alan COVİD-19 salgını kapsamında uygulanan tedbirler nedeniyle mezuniyet törenine ateş ölçümleri ve maske kontrolleri yapıldıktan sonra sosyal mesafeye uygun bir şekilde hazırlanmış olan oturma planına alındı. Okul Genel Müdürü Soner Eskiocak’ın ve mezuniyet komisyonunun organize ettiği; Anadolu ve Fen lisesi Müdürü Yusuf Çiçek’in yönettiği “ Mezuniyet Töreni” saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başladı ve Genel Koordinatör Serdal Keskin’in konuşmasıyla devam etti. Okul birincilerinin Plaket Merasiminin ardından eğitimdeki devamlılığı sembolize eden Bayrak- Flama Devir Teslim Töreni Beden Eğitimi Öğretmeni Tolga Yoğun yönetiminde yapıldı.

Okul birincileri Ortaokuldan Metehan Başıbüyük, Anadolu lisesinden İpek Bilal ve Sağlık lisesinden Hatice İnci Doğan’ın konuşmalarının ardından Birincilerinin Yaş Kütüğüne İsimlerini Çakması ile tören devam etti.  Bu konuşmalarda özellikle “Defne Koleji”den mezun olduğu için büyük bir gurur duyduğunu belirten okul birincilerimizin okulumuza veda içerikli konuşması, öğretmenlerinin ve ailelerinin duygulanmasına neden oldu.

Mezun öğrenciler için Okul Kurucu Temsilcisi Sayın Murşit Keskin anlamlı bir konuşma gerçekleştirdi ve akabinde geleceğimizin teminatı mezunlara Mezuniyet Belgelerinin verilmesi için öğrenciler anons edildi. Biyoloji Öğretmeni Feyza Demir önderliğinde hazırlanılmış olan “Tüm öğrencilerin Ataya Söz’ü”  yemininin hep bir ağızdan söylenmesinin ardından kepler coşkuyla havaya atıldı.

İlgili Haberler

Puan Durumu