OYUNCULARIN HATALARINA SİNİRLENDİ, GAZETECİYE PATLADI!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Belözoğlu’nun sinirli tavırları “Gereksiz bir gerilim” olarak yorumlandı ve maçta yaptıkları hataların getirmiş olduğu bir gerginlik hali olarak değerlendirildi.Bazı oyuncularımı ilk kez bu kadar kötü gördüm!
Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 3-3 berabere kaldıkları Atakaş Hatayspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yedikleri hatalı gollerin sorumluluğunu üzerine aldı. Bazı oyuncularının bu sezon ilk kez bu kadar oynadığını ifade eden Belözoğlu, “Yediğimiz bütün gollerde hatalı benim. Çünkü oyunculardan bu oyunu ben istiyorum. En kötü ilk 45 dakikayı oynadık. Sorumluluk benim. Sonuçta oyuncuları ben tercih ediyorum. 23’üncü maçı oynadık, ilk defa bazı oyuncularımı bu kadar kötü gördüm. Oyun için çok fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Ben beraberliğe hiçbir zaman sevinmedim. Bugünkü oyunda sevinecek bir şey bulamıyorum” diye konuştu.
Öte yandan Belözoğlu’nun toplantısı sırasında bir telefondan mesaj sesleri geldi. Emre Hoca, toplantı bitiminde “Telefon hala çalıyor ben anlamadım bu işi” diye tepki gösterdi. Bunun üzerine Hataylı bir muhabir arka sıralardan bir mesaj sesi geldiğini telefonun çalmadığını söyledi. Emre Hoca’nın ısrarla telefon çaldığını iddia etmesi üzerine Hataylı muhabir sakin bir ses tonuyla “Hocam bu kadar abartmanıza gerek yok. Siz büyük bir camianın başındasız” diye konuştu. Bunun üzerine küplere binen Belözoğlu’nun, “Telefonu kapatacaksınız” diye bağırdığı görüldü. Kendisini görüntüleyen muhabire “Beni niye çekiyorsun sen?” diye çıkışan Belözoğlu’nun sinirli tavırları “Gereksiz bir gerilim” olarak yorumlandı ve maçta yaptıkları hataların getirmiş olduğu bir gerginlik hali olarak değerlendirildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu