Oto Kiralama Sektöründe Bölge Lideri:” Şölen Rent A Car “

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hizmete başladığı 2010 yılından bugüne son model araçları ile oto kiralama sektörde fark yaratarak istikrarlı yükselişini sürdüren Şölen Rent A Car çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Genç ve başarılı girişimci Mustafa Şölen yönetiminde faaliyet gösteren Şölen Rent A Car müşterilerine sunduğu 7/24 kusursuz hizmeti ile en çok  tercih  edilen bir firma olarak çıkıyor karşımıza. Alanında deneyimli personellerin görev yaptığı işletmenin araç parkında görülen yoğun ilgi neticesinde bu aralar araba bulmakta zorluk çekebiliyorsunuz.

Her bütçeye uygun kiralık araçlar ile sektörde hizmete hız kesmeden devam ettiklerini ifade eden Şölen Rent A Car İşletmecisi Mustafa Şölen açıklamasında:”  Son model araçlarımız, Uzman kadromuz ,Güvenilir hizmetimiz ve uygun fiyatlarımız ile faaliyet gösterdiğimiz işletmemizde şükürler olsun ki çok iyi bir sezonu daha geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Günlük, haftalık, aylık, yıllık veya uzun vadeli araç kiralama hizmetimizde bireysel ve kurumsal çözüm üretimi konusunda başarımız herkes tarafından bilinmektedir.

Olmazsa olmazımız olan müşteri memnuniyeti önceliğimiz ile ihtiyaca göre birbirinde farklı birçok otomobil markasının, çeşitli model araçlarını müşterilerimizin seçimine sunmamızın yanında onların zevkine ve bütçesine uygun araçlarımız ile en iyi hizmeti vermek adına hizmet vermekteyiz. Özellikle tüm dünyayı olumsuz bir biçimde etkileyen Pandemi süreci ve sonrasında da araçlarımızdaki hijyen konusundaki tutumumuz maksimum seviyede devam etmektedir. Kaskolu ve tüm bakımları yapılmış olan araçlarımızı işyerimizde teslim ettiğimiz gibi istenilen yerlerde de teslim edebiliyoruz. Tercihleri ile firmamızı bölgede marka haline getiren kıymetli müşterilerimiz başta olmak üzere özverili çalışmaları ile gücümüze güç katan kıymetli çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyor,Herkesi işyerimize davet ediyorum.”dedi.

Hacı Ömer Alpagot mahallesi Süreyya Halefoğlu caddesi No:42 adresinde faaliyet gösteren Şölen Rent A Car ‘a 0 326 216 76 61 ile 0 531 522 24 82 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu