Ömer Hoca kadro kurmakta zorlanıyor!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Takımın vazgeçilmez isimlerinden olan Ayoub El Kaabi, Adama Traore ve kaleci Munir, en az 3 maç bordo beyazlı formayı giyemeyecek. Sakatlıktan yeni çıkan Mehdi hazır değil, takımın dinamosu Ruben Ribeiro ise kart cezalısı

Süper Ligde Hatayspor, hafta sonunda deplasmanda oynayacağı ikinci yarının ilk maçı olan Kasımpaşa maçına eksik kadroyla hazırlanıyor.

Bordo-Beyazlı ekipte, Afrika Kupasına giden kaleci Munir, Ayoub El Kaabi, Adama Traoere ve Dylan Saint Louis’ten yoksun olarak çıkacağı Kasımpaşa deplasmanında sakatlığı geçen ama hazır olmayan Mehdi Boujdemaa ile sarı kart cezalısı Ruben Riberio’nun forma giymeyeceği belirtildi.

Teknik direktör Ömer Erdoğan sakat ve cezalı oyuncuların yanı sıra Afrika Kupasına giden oyuncuların yerine sahaya nasıl bir kadro çıkaracağı merakla bekleniyor.

AFRİKALI OYUNCULAR EN AZ EN ÇOK 5 MAÇ KAÇIRACAK

Afrika Uluslar Kupası’nda boy gösterecek 4 Hatayspor futbolcusu, yaklaşık 1 ay bordo beyazlı formayı giyemeyecek. Kamerun’da 9 Ocak’ta başlayacak turnuvanın final müsabakası, 6 Şubat’ta oynanacak.

Türkiye’den turnuvaya katılacak 21 oyuncu, takımlarının erken ya da geç elenme durumuna göre 7 Ocak’ta başlayacak Süper Lig’in ikinci yarısında en az 3, en fazla 5 maç kaçıracak.

Atakaş Hatayspor’dan Afrika Kupasında Kaleci Munir (Fas), Ayoub El Kaabi (Fas), Adama Traore (Mali)  forma giyecek. 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu