ÖLDÜRÜLENLER MEZARA, KATİL ZANLISI CEZAEVİNE GİRDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun’da yaklaşık 9 gündür kayıp olan ve öldürülmüş halde bulunan 7 aylık hamile kadın ile iki çocuğu yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi, katil zanlısı ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İskenderun’da ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan 7 aylık hamile Selma Abacı iki çocuğu ile birlikte katledilmiş şekilde İlçe jandarma komutanlığı ekiplerinin çalışmaları sonucunda menfez borusu içerisinde bulundu. Adli tıp kurumunda yapılan otopsi sonrasında Sariseki Mahallesinde anne ocağına getirilen cenazeler için ailesi ve komşularından helallik alındı. Mahalle sakinlerinin de katılımı ise sessiz sedasız Sarıseki mezarlığına getirilen 7 aylık anne ve çocuklarının tabutu cenaze aracından alınarak musalla taşına konuldu. Mahalle muhtarı Serkan Saygılı ve ailesi ile komşularının katılımı ile 7 aylık hamile anne Selma Abacı, çocukları 3 yaşındaki Kerim ile 2 yaşındaki Azat dualarla son yolculuklarına uğurlandı.
Mahalle muhtarı Serkan Saygılı, yaşanan olayın bir vahşet olarak niteleyerek “Tarifi olamaz bir katliam. Gencecik anne ve çocuklarını katlettiler. Geride kalan ailesine Allah sabırlar versin” dedi.
Aile yakınlarından Oğuz Abacı ise perişan bir halde olduklarını ifade ederek “Bu duruma ne denir bilmiyorum, sözün bittiği kifayetsiz kaldığı noktadayız. Allah rahmet etsin” diye konuştu.
ÇOK PİŞMANIM!
Hatay’ın İskenderun ilçesinde 7 aylık hamile kadın ve iki çocuğunu katleden katil zanlısı Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak gözaltına alındı. 7 aylık hamile kadın ve çocukları mezara konduğu saatlerde de katil zanlısı çıkarıldığı adli makamlarca yargılandı.
İskenderun’a bağlı Bekbele Bitişik yaylasında önceki gün menfez borusu içerisine gizlenmiş şekilde cesetleri bulunan Selma Abacı ve çocuklarının katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Şüpheli Turgay K., Jandarma ekiplerinin kontrolünde Adliye ye getirildi.
Seksen beş saat süren sorgulaması sonrasında tutuklanan katil zanlısı Turgay K. Adliye çıkışında cezaevine götürülürken, çok pişman olduğunu gözyaşları arasında ifade etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu