Okyay:”Tesbih Bir Tutkudur”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Her dönemde erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarından olan ve son dönemde koleksiyoncu bayanlarında ilgisine maruz kalan Tesbih çeşitlerini Antakyalılara sunan Antioch Collection & Tesbih birbirinden şık Tesbih Modelleriyle Göz Kamaştırıyor. Her bütçeye uygun tesbih modellerini bünyesinde bulunduran Antioch Collection & Tesbih’in Kurtuluş Caddesinde bulunan mağazasına giren adeta geri çıkmakta zorlanıyor. Yüksek rakamlarda orijinal teşbihlerin yer aldığı işletme de Ateş kehribarından Osmanlı kehribarına,Erzurum oltu taşından Firuze’ye,Kuka’ya,Renk değiştiren bukalemun tesbih modellerine ve karınca fosilli bal renkli kehribar modelleri başta olmak bir çok çeşit yer alıyor.

Tesbih bir tutkudur diyerek sözlerine başlayan Antioch Collection & Tesbih İşletmecisi Onur Okyay açıklamasında:” 2007 yılından itibaren faaliyet gösteren başarılı bir firma olarak teşbih tutkunları için en değerli modelleri bulundurmak adına elimizden geleni yapmaktayız. Geçmişte olduğu gibi günümüzde de en çok tercih edilen tesbih çeşitlerinden Kehribar modelleri başta olmak üzere ,Kuka,Firuze,Karınca fosili,Deve kemiği,Kaplan gözü taşı ve son dönemde çok büyük rağbet gören bir çok değerli taştan oluşan renk cümbüşü gibi Koleksiyoncuların yakından ilgilenecekleri bir çok modelimiz işyerimizde sergilenmektedir. Ciddi anlamda koleksiyoner müşterilerimiz olduğu gibi teşbihe yeni yeni merak saran müşterilerimiz de her gün işyerimizi ziyaret etmektedirler. Tesbihin faydalarından söz edecek olursak sinir ve stresi azaltmada ve rahatlamada büyük etkisi olduğunu ilk olarak belirtmek isterim.

Sağlık için faydaları olan kehribar taşından yapılan tesbihler vücutta bulunan negatif enerjiyi dışarı atarak psikolojik rahatlama sağlamasının yanında ağrı kesici olarak da bilinmektedir.Bir başka tesbih çeşidimiz Kuka ise ; Osmanlı döneminde sağlık sektöründe çalışanlar tarafından kullanıldığı bilinmektedir.Sebebi ise kukanın mikrobu uzak tutucu ve mikrop kırıcı antibakteriyel özelliği olmasıdır.Yine doğal taşlardan yapılan teşbihlerinde bir çok faydası vardır.Örneğin Akik stresten korur,Ametist enerji, mutluluk, huzur ve canlılık verir.Doğal taşlar ve faydalarını saymakla bitiremeyiz.İnstagram sayfamız olan @antioch_collection_tesbih de belli aralıklar ile tesbih görsellerimizi paylaşım yapıyoruz.Bu sayfadan bizi takip edebilirsiniz.Birbirinden göz alıcı tesbih modellerimizi yakından görmek adına teşbihe ilgi duyan herkesi Kurtuluş Caddesi Çankaya Konakları karşısındaki işyerimize davet ediyorum.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu